Ballina » Te paraqitura » OCTOPUS Newsroom Americas Inc do të paraqesë Octopus X System Në ​​NAB Show 2020

AlertMe

Industria e transmetimit nuk do të ishte ajo që është sot, nëse nuk do të kishte në dispozicion sistemet kompjuterike më të përparuara. Transmetuesit nga e gjithë ekosistemi dixhital përfitojnë nga integrimi inovativ i teknologjisë me cilësi të lartë të zhvilluar nga një kompani si Oktapodi Newsroom Americas Inc. Këtë Prill, Oktapodi Newsroom Americas Inc. do të jetë një ekspozues në Shfaq 2020 NAB. Kjo do të jetë ngjarja globale e mediave ku të gjithë 90,000 profesionistë të transmetimit do të mblidhen si pjesë e një përpjekje për të mësuar dhe rritur si krijuesit që nxisin revolucionin që industria e transmetimit vazhdon të pësojë ndërsa peizazhi i mediave vazhdon të zgjerohet.

Rreth Octopus Newsroom Americas Inc

Për më shumë se 20 vjet, Oktapod Newsroom Americas ka qenë ndër sistemet më të besuara dhe dixhitale të përqendruara në botë. Kompania është një prodhuesi kryesor i sistemeve kompjuterike të dhomave të lajmeve në industrinë e transmetimit dhe zhvillon dhe furnizon zgjidhje në përputhje me MOS për TV dhe Stacione Lajme, Radio, eSports, Sport, dhe kanale WebTV në të gjithë botën. Ky përkushtim është nxitur nga një pasion për zhvillimin e teknologjive të fundit, duke parashikuar tendencat në industrinë e transmetimit dhe duke ofruar mbështetjen më të mirë 24/7 për klientët.

Oktapod Newsroom Americas u themelua në parimin që gazetarët duhet të kënaqen me bërjen e lajmeve, dhe ky mision ka ndihmuar kompaninë të prodhojë softuer me cilësi të lartë që u ka lejuar transmetuesve të transmetojnë lajmet më të shpejtë, më të plotë dhe interesante në të gjithë botën, duke filluar nga vendet e tilla:

• Nju Jork
  • Hong Kong
  • Sao Paulo
  • Moska

Oktapod Newsroom Americas ndihmoni mijëra përdorues të përditshëm në shpërndarjen e lajmeve të fundit për transmetimin në ajër.

Mësoni më shumë rreth Octopus Newsroom Americas dhe misionin e tyre duke vizituar www.octopus-news.com/en/company.

Sistemi kompjuterik i dhomave të lajmeve Octopus Americas TV

Oktapod Newsroom Americas Octopus X funksionon si një sistem kompjuterik i rregullueshëm dhe inovativ i dhomave të lajmeve (NRCS). Sistemi Octopus X lehtëson një rrjedhë pune dixhitale dhe lineare unike intuitive dhe po aq të fuqishme. Ky lloj operacioni u mundëson gazetarëve në redaksitë të përshtaten me tendencat e ardhshme dixhitale me ritmin e tyre. Sistemi Octopus X do të modernizojë rrjedhën e punës për prodhimin e lajmeve si për stacionet televizive plotësisht të reja për NRCS ashtu edhe për kanalet në procesin e azhurnimit.

La Sistemi Octopus X përshpejton bashkëpunimin editorial të bazuar në kalendar në kohë reale në mesin e ekipeve të lajmeve, nga marrja fillestare e njoftimit të detyrave deri tek menaxhimi i plotë dhe i avancuar i lajmeve. E fundit Sistemi oktapod ofron mjete të përparuara për të publikuar përmbajtjen e përdoruesit në sisteme të ndryshme CMS dhe platformat kryesore të mediave sociale si:

La Sistemi Octopus X drejton vendas në të gjitha platformat ndërsa ofron mbështetje gjuhësore. Sistemi Octopus X vjen me një Aplikacion të Avancuar Gazetarësh që lejon ekipet e lajmeve të operojnë pavarësisht vendndodhjes ndërsa mbulojnë një histori. Octopus X gjithashtu siguron një modul opsional iReporter që lejon kanalet e lajmeve të shndërrojnë shikuesit në një komunitet aktiv të gazetarëve qytetarë. Sistemi është i zbatueshëm për të gjitha llojet e redaksive të lajmeve, duke filluar nga një kanal i vetëm me vetëm disa buletin në ditë deri në kanale lajmesh në shkallë të plotë. Sistemi Octopus X integrohet gjithashtu me 24+ teknologji partnere. Kjo e bën procesin e ndërrimit shumë më të lehtë dhe i lejon një përdoruesi të mbajë teknologjitë e tyre ekzistuese të palës së tretë.

Rreth 2020 NAB Show

Një transmetim i mirë ka nevojë për një redaksi me funksionim të lartë me kopje rezervë të mjaftueshme teknologjike për të ndihmuar ekipin që e operon atë për të ofruar llojin e përmbajtjes me cilësi të lartë që zgjeron shtrirjen e saj. Në rastin e një profesionisti të transmetimit që merr pjesë në Shfaq 2020 NAB, ka shumë për të mësuar nga ekspozita Octopus Newsroom Americas Inc. Sallat e lajmeve të prodhuara nga Octopus Newsroom Americas ilustrojnë jo vetëm sofistikimin e tyre teknologjik, por gjithashtu rrit unikalitetin e industrisë së transmetimit dhe atë që duhet të krijojë një krijues për të paraqitur dhe shpërndarë si duhet përmbajtjen e tyre. Shfaq 2020 NAB do të zhvillohet 18-22 Prill në Las Vegas Konventa Center.

Sigurohuni që të vizitoni ekspozitën e News Octopus Americas Inc. gjatë Shfaq 2020 NAB at kabinë # SL7627.

Për më shumë informacion vizitoni nabshow.com/2020/.

AlertMe